Overgordijnen en glasgordijnen

Overgordijnen en glasgordijnen

Overgordijnen zijn echte huiselijke sfeermakers, we spelen met kleur en structuur. Overgordijnen zijn niet enkel sfeermakers, maar vormen ook een extra isolerende buffer en helpen zo je energieverbruik te verminderen en zorgen voor een juiste akoestiek.
Tegenwoordig worden vaker harde vloeren gekozen in de woning waardoor dit met harde muren en plafonds vaak een klankkast wordt en je weergalm krijgt. Gordijnen zijn daarvoor de ideale oplossing, gordijnen brengen het geluid in een ruimte meer in balans.
U heeft keuze uit een enorme waaier van stoffen van transparante tot semi-transparante (lichtdoorlatende), dimout en verduisterende stoffen, tal van plooien als afwerking, mogelijkheid tot voering.
Het voordeel van een voering is dat de voering een extra bescherming biedt voor uw gordijnen en uw overgordijn dus beschermd is tegen weersinvloeden. Een voering kan ook extra volume brengen in uw overgordijnen wat weer een extra luxe uitstraling geeft. Met een voering kan u ook inkijk helemaal voorkomen, extra isoleren en extra verduisterend werken. De voering is van buitenaf zichtbaar maar kan in verschillende kleuren gekozen worden, zodat het een geheel wordt van uw woning.
Met de Inside collectie kan u zelfs kiezen voor voering uitgevoerd met een speciaal ontwikkeld en gepattenteerd knoops-gatmethode waardoor krimpen geen invloed heeft op het uizicht van uw gordijn.
De designteams van onze leveranciers zijn continue bezig met de laatste trends zodat er altijd een ruime collectie gordijnen is met kleuren en dessins die passen bij uw interieur.

  • Collecties : Inside Blinds - Toppoint Blinds
  • Confectietypes: Wave - Enkele plooi - Dubbele plooi - Tripple plooi - Enkel wederkerende plooi - Dubbel wederkerende plooi - Zeilringen
  • Voeringen: Basic - Zonwerend - Verduisterend - Molton
Inside blinds - Wave Moon 65

Wave

Inside blinds - Stof: Moon 65

Toppoint blinds - Enkel plooi

Enkel plooi

Toppoint blinds

Inside blinds - Dubbel plooi

Dubbel plooi

Inside blinds

Toppoint blinds - Tripple plooi

Tripple plooi

Toppoint blinds

Toppoint blinds - Dubbel wederkerende plooi

Dubbel wederkerende plooi

Toppoint blinds

Inside blinds - Zeilringen

Zeilringen plooi

Inside blinds - Stof: Moon