Verticale lamellen

Verticale lamellen

Verticale lamellen of lamelgordijnen zijn ideale lichtregisseurs.
De lamellen zijn beschikbaar in kunststof en textiel stroken, meestal van 89 of 127 mm breed. In PVC kan je ook stroken hebben van 250 mm, dewelke daardoor ook makkelijk kunnen ingezet worden als roomdevider. De lamellen hangen aan een rail en kunnen zowel gedraaid worden als verschoven, idaal dus om de lichtintensiteit en je privacy te regelen.
Ook ramen met een uitsparing, ramen met een schuive bovenkant - trapeziumvormige lamellengordijnen - of schuine onderkant, horizontaal en verticaal gebogen ramen alsook hoekramen kunnen uitgevoerd worden met de Louverdrape verticale lamellen.
PVC en screen lamellen zijn vochtbestendig en gemakkelijk te reinigen.
Verticale lamellen in PVC geven een iets strakker en modernere afwerking, terwijl textiel lamellen dan weer een meer warme uitstraling geeft. Ook in PVC heb je tegenwoordig een mooie textiel-look zodat je het warme uitzicht van de textiel lamel kan combineren met het makkelijke onderhoud van een PVC lamel. Kortom ... voor elk wat wils!

  • Collecties : Louverdrape
  • Uitvoeringen: Standaard - Verticale lamellen met uitsparing - Hoekplaatsing - Horizonaal en verticaal gebogen - Verticale lamellen in trapeziumvorm - Verticale lamellen schuin onder - Gemotoriseerd
Louverdrape ZZ-lamel

ZZ-lamel

Louverdrape

Louverdrape textiel lamellen

Textiel lamellen

Louverdrape

Louverdrape PVC lamel extra breed

PVC lamel extra breed

Louverdrape

Louverdrape lamel op gebogen rail

Lamel op gebogen rail

Louverdrape

    Folders:
    • Louverdrape
      Louverdrape verticale lamellen - brochure