Zwevende kurkvinylvloeren

Wicanders - Nature at your feet

Wicanders
Go

Wicanders Wood Go
Uw comfort is onze traditie. De kleurtoon en stijl die u kiest voor de vloer van uw ruimte bepaalt de sfeer die u wil creëren. Het is altijd een verlengstuk van uzelf en uw stijl. Deze 3 hoogwaardige houtdessins passen in een Traditionele benadering die samengaat met verschillende soorten meubels, zonder zelf te sterk op de voorgrond te treden.
Innovatie vindt altijd een originele manier om zich uit te drukken. Scandinavische vloerdessins hebben de kracht om ruimtes een moderne straling te geven. Verander het decor in de loop van de tijd maar het subtiele licht van de vloer blijft. Of u nu gebruikt maakt van een licht- of donkergrijze vloer in een minimalistisch en functioneel ontwerp, zo kenmerkend is voor de Scandinavische stijl, deze ruimtes kunnen ook erg persoonlijk en uitnodigend zijn.
Cottage. Betover uw bezoekers. Kies voro een Cottage-stijl vloer en één opvallend ontwerpelement om de ruimte helemaal af te maken en een rustpunt in de ruimte te creëren.
Hergebruikt. Deze vloerdessins lijken het resultaat van een combinatie van doorleefde ervaring met het moderne. Exclusiviteit, een spannende combinatie van industriële, verweerde en moderne ontwerpelementen. Uw woonkamer krijgt opwindende spanning en samenhangende elegantie met deze hergebruikte stijl. Wood Go zijn kurkvloeren waarbij je loopt op vinyl met houtmotief afgewerkt met een slijtvaste toplaag bovenop een solide vinyllaag met daar direct 1,5 mm kurkagglomeraat onder, gevolgd door een HDF plaat met Corkloc verbinding en een kurkonderlaag van 1,2 mm. Geschikt voor intensief residentieel gebruik (klasse 23) en matig commercieel gebruik (klasse 31).

Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloer

Wicanders
Wood resist

Oplossingen creëren. Comfort herontdekken.
Bij het kiezen van de perfecte kleurtint en dessin van de vloer van uw speciale ruimte let u er natuurlijk op dat deze past bij uw persoonlijke stijl, maar ook dat deze de tand des tijds kan doorstaan.
Producten van Wicanders zijn schokbestendig en isoleren geluid en warmte, en garanderen zo dat de eerste indruk van de ogen wordt bevestigd door de rest van de zintuigen. Wood Resist zijn kurkvloeren waarbij je loopt op vinyl met houtmotief afgewerkt met een beschermende toplaag met reliëfstructuur van 0,55 mm bovenop een massieve vinyllaag van 1,2 mm met daar direct 1,5 mm kurkagglomeraat onder, gevolgd door een HDF plaat met Corkloc verbinding en een kurkonderlaag van 1,2 mm. Geschikt voor intensief residentieel gebruik (klasse 23) en intensief commercieel gebruik (klasse 33).

Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloer

Wicanders
Wood Resist eco

Wicanders Wood resist eco ... PVC-vrij oppervlak verkrijgbaar in een uitgebreide collectie houtmotieven. Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van ons dagelijks leven en vor commerciële ruimtes vanwege de slijtvastheid en de positieve binnenluchtkwaliteit eigenschappen. De extra dikke toplaag van kurk geeft het product een uitstekend comfort en vermindert het loopgeluid. De perfecte combinatie tussen de schoonheid van hout en performantie, stabiliteit, comfort en onderhoudsgemak.

Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloerWicanders
Hydrocork
Waterbestendige kurk klikvloer

Wicanders Hydrocork zwevende vloer is waterproof. Dankzij een dikte van slechts 6 mm en een gebruiksvriendelijk en gemakkelijk plaatsingssysteem neemt hydrocork de renovatiemarkt over. Hydrocork brengt het uitzicht van hout en steen in combinatie met vooruitstrevende technische eigenschappen. Eén van deze eigenschappen is de waterproof uitvoering waardoor een kurk-klik-systeem ook in de badkamer kan gebruikt worden. De hydrocork heeft een meerlaagse structuur bestaande uit een kern van kurkcomposiet, een harde slijtvaste toplaag van 0,55 mm in diverse kleuren en stijlen en een ondervloer voor een gebalanceerde structuur. Hydrocork vloeren blinken uit door hun loopcomfort, stille stapgeluid, natuurlijke thermische isolatie, lichaamswelzijn en impactweerstand. Kortom: de typische kwaliteiten van een kurkvloer met de stijl- en kleurenweelde van een vinyltoplaag geschikt voor huishoudelijk en commercieel gebruik.

Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloer